Személyes adatok védelme

Megrendelőink személyes adatainak védelme

Mindenkit jogosan foglalkoztat a kérdés, hogy mi történik a kötelező regisztrációkor megadott személyes adataival?
A személyes adatok kezelése terén manapság szinte csak elrettentő és elképesztő esetekkel lehet találkozni. Hazánkban az ember pillanatokon belül egy spam vagy egyéb kéretlen reklámkampány kellős közepén találhatja magát pedig nem is adta meg az adatait erre a célra.
Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, hogy mi senkinek sem adjunk ki megrendelőink személyes adatait!

Néhány szó  arról, hogy miért is kell regisztrálni?
A regisztrációkor megadott adatok kizárólag arra kellenek nekünk, hogy a fals vagy 'viccből' más nevében leadott rendeléseket kiszűrhessük. Miután minden megrendelést visszaigazolunk így azonnal kibukhat mindkét emített eset. De a helytelen adatokból adódó pl. szállítási problémák is sokszor keserítik meg a megrendelők életét.

Ha úgy gondolja, hogy a személyes adatai veszélyben lehetnek és vásárlás után nem szeretné, hogy megtartsuk, ezt természetesen azonnal megtesszük.

Ebben az esetben egy e-mail-t kell küldenie az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és adatait késlekedés nélkül töröljük. Erről e-mail-ben kiértesítjük. Így azonban a legközelebbi belépés előtt újra regisztrálnia kell.
Felhívjuk figyelmét, hogy adatait még a saját hírlevelünk küldésére sem használjuk fel az Ön döntése nélkül. Ha szeretne az új akciókról előre értesítést kapni küldje el e-mail címét a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a 'Hírlevelet kérek' üzenettel.
Ha nem szeretne több hírlevelet kapni küldje a 'Nem kérek több hírlevelet' üzenetet ugyanerre az e-mail címre.

Kérdés? Hozzászólás? >>> Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.